Wintersportvakantie Harrows & Spinners!

Eind januari zijn wij met een groep van 30 medewerkers op wintersport gegaan, naar het altijd mooie Oostenrijk. We verbleven maar liefst 3 dagen in het wonderschone Kaprun, in verschillende appartementen.

Donderdag zijn we met het hele gezelschap in Harrows & Spinners auto’s richting Oostenrijk gereden. Eenmaal hier aangekomen zijn een aantal sportievelingen zelfs al meteen de piste op gegaan.

Na een lekker avondje après skiën moesten we vrijdag even opstarten, maar zijn daarna weer vol goede energie begonnen. Een aantal medewerkers hebben skilessen genomen, de rest heeft al enige ervaring en gleden lekker de piste af. Een groot deel van de groep heeft zelfs nog een lekkere tocht gemaakt richting Sell am See (plaatsje naast Kaprun). Na alle sportiviteit, zijn we wederom gaan après skiën en hebben we de verjaardag van een collega goed gevierd.

Dag 3 hebben we ook weer lekker op de lange latten & snowboards doorgebracht. Aan het einde van de dag zijn we een hapje wezen eten en uiteraard werd er ook weer goed geborreld & gedanst, zelfs op de bar! Zondag was het helaas weer tijd om naar huis te gaan, zodat we maandag weer fris en fruitig op kantoor konden verschijnen.

Kortom, we hebben een heerlijke en gezellige vakantie gehad waar we nog lang over na kunnen praten met z’n allen. Nu weer met volle energie lekker aan de slag!