Wij staan voor kwaliteit!

Werken bij Harrows


Onze dienstverlening bestaat uit het projectmatig beschikbaar stellen van kennis, expertise en vaardigheden. Daarbij ligt de focus op de bekende banken, verzekeraars en woningcorporaties binnen Nederland. Denk hierbij aan Rabobank, Van Lanschot, Achmea en Lefier. Wij richten ons op zowel het invullen van projecten, als op het faciliteren van opleidingen en trainingen. Dat doen wij sinds het jaar 2000 met veel succes en enthousiasme. Maar waar zit hem dat succes dan in? In onze projectmedewerkers en onze cultuur!

Kernwaarden

Het succes van onze dienstverlening is gewaarborgd in onze ervaren projectmedewerkers. Daarom zijn we gezamenlijk in gesprek gegaan en hebben gekeken naar waar wij voor staan. Wat is representatief voor onze dienstverlening, wat verbind ons. Dat heeft geresulteerd in vier kernwaarden.

  • Kwaliteit; onze professionele werkhouding zorgt ervoor dat we staan voor wat we doen en de hoogste kwaliteit leveren voor onze klanten.
  • Ondernemendheid; wij zijn daadkrachtig, proactief, nemen verantwoordelijkheid en zijn gedreven ons te bewijzen.
  • Flexibiliteit; we denken mee met onze klanten en zijn pragmatisch ingesteld waarbij de klantvraag voorop staat.
  • Enthousiasme; wij houden van optimisme, hebben er zin in en gaan uit van onze kracht en die van onze medewerkers.

Cultuur

Wij zijn een organisatie met een sterke drive, de drive om te ondernemen en het beste in ons zelf naar boven te halen. En aan de andere kant betrokken, informeel en persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om elkaar in gesprek te zijn én te blijven. Natuurlijk doet het feit dat wij een opleidingsinstituut zijn ook nog een duit in het zakje. Wij zijn gericht op het verzamelen en delen van kennis. We stimuleren onze medewerkers bij het doen van opleidingen en volgen van trainingen. En, als zich de kans voordoet, laten we onze professionals graag kennismaken met het vak van trainer.