Learning by doing!

Harrows Opleidingen


Wat voor ons sinds jaar en dag normaal is – het opleiden van onze eigen nieuwe medewerkers tot volwaardige professionals – is uitgegroeid tot een opleidingstak die zich de afgelopen 10 jaar meer dan bewezen heeft. Onze kracht is dat de trainers binnen Harrows Opleidingen zelf hun sporen hebben verdiend in het werkgebied en daarom perfect de theorie met de praktijk kunnen combineren.
De praktijk is dan ook waar bij ons de focus ligt: learning-by-doing en coaching-on-the-job. Deze werkwijze heeft zich bewezen binnen alle segmenten van de financiële dienstverlening. Ben je op zoek naar een bureau dat jouw nieuwe medewerkers wegwijs kan maken op de werkvloer? Of zoek je een trainer die een hele afdeling op sleeptouw kan nemen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In de korte video hieronder kun je meekijken met een opleidingsdag financieel advies in Amsterdam. Één van onze trainers, Yaïra van der Waal, heeft twee medewerkers van Spinners de opgeleid tot Financieel Adviseur. Dit traject nam zes weken in beslag.

Flexibiliteit, kwaliteit en enthousiasme

Doordat we modulair opleiden heb je als opdrachtgever zelf in de hand waar je de nadruk op wil leggen. Hierdoor zorgen we voor maatwerk. Daarnaast kunnen we met onze verschillende specialisten de juiste trainer inzetten voor het juiste onderdeel van de training of opleiding. Eén ding hebben ze echter allen gemeen: de passie en het enthousiasme waarmee zij anderen meenemen in hun verhaal.

Insights Discovery

Inzicht in jezelf, je collega’s en jouw team. Het is essentieel voor de ontwikkeling van een professional. Binnen Harrows Opleidingen zit Insights Discovery dan ook in het DNA en daarmee in de opleidingen en trainingen. Aan de hand van een bewezen kleurenmethodiek leer je jezelf kennen, maar ook hoe de mensen om je heen zich bewegen. Een bijzonder efficiënt middel om jouw team in kaart te brengen én er op te sturen.