Het jaar 2018 in een notendop!

Branding. Dit jaar hebben we hard gewerkt aan de basis van onze online uitstraling. We lanceren namelijk twee compleet nieuwe websites in januari 2019. Maar dat is nog niet alles. Bij Spinners, onze andere organisatie, hebben we een waar social media platform opgezet met Facebook, Instagram en LinkedIn. Harrows gaat volgen, de plannen liggen klaar.

Opdrachtgevers. Naast onze grootste opdrachtgever, de Rabobank, hebben wij met een heel aantal nieuwe klanten samenwerkingsafspraken kunnen maken. Daarnaast hebben we bij onze huidige klanten een verdieping, in inhoud en vorm, van de opdrachten gezien. Dit betekent dat wij ook meer diversiteit in de opdrachten kunnen aanbieden. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten heeft dit een positief effect. Dit betekent namelijk dat wij consultants kunnen detacheren op verschillende niveaus: operationeel, tactisch, strategisch.

Een nieuwe sector. We hebben in het jaar 2018 het sociaal domein omarmt. Om preciezer te zijn, opleiden en detacheren bij woningcorporaties. In 2018 hebben we een opleidingstraject ontwikkeld en tot uitvoering gebracht bij Woonservice in Westerbork. Dit heeft geresulteerd in een aantal succesvolle plaatsingen bij andere woningcorporaties, waaronder Lefier. Tevens hebben we een nieuwe accountmanager sociaal domein aangenomen. Kortom, aan alle kanten wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze organisatie in deze branche.

Preferred Supplier. We zijn dit jaar preferred supplier geworden bij Van Lanschot. Een mooi stap en iets waar we erg trots op zijn! Dat betekent dat wij met voorrang en rechtstreeks projectmedewerkers mogen plaatsen bij Van Lanschot. Met de toppers die inmiddels zijn aangenomen en waarmee we nu in gesprek zijn, beloofd het een hele vruchtbare samenwerking te worden in 2019.

Groei. Dit jaar hebben we wederom een mooie groei mogen doormaken. Niet alleen omdat we nieuwe professionals hebben mogen verwelkomen in onze organisatie, maar ook wat betreft de persoonlijke groei van onze mensen. Door groei in kennis, vaardigheden en als mens. En vooral dat laatste is iets waar wij als organisatie bijzonder fier op zijn!